Mike korver

Sponsorclub

Bij een golfcarrière hoort eenmaal een financieel plaatje. Om dit plaatje compleet te kunnen dekken is Mike’s Sponsorclub in het leven geroepen. Personen, groepen of bedrijven die willen sponsoren zijn allen van harte welkom!

Om zoveel mogelijk mensen aan te spreken om zich aan te sluiten bij deze groep zijn er vier verschillende soorten sponsormogelijkheden.

Birdievrienden

Het idee achter de birdievrienden is een bedrag voor elke birdie. Bepaal zelf welk bedrag dat is, €1,- €2,50 of €5,- per birdie. Een eagle telt voor twee birdies. Gemiddeld maakt Mike per toernooi 12 birdies. Word jij één van Mike’s birdievrienden? Dan ontvang je regelmatig updates over zijn spel, trainingen en andere ontwikkelingen. Dit ontvang je in de vorm van een nieuwsbrief om een kijkje te krijgen in het leven van een topgolfer.

Club van honderd

Sluit je aan bij de club van honderd. Door Mike te sponsoren met €100,-, behoor jij al tot deze club. Als lid van deze club van honderd blijf je op de hoogte van Mike’s toernooien, scores en andere prestaties. Volg Mike op de voet en sluit je aan!

Toernooisponsor

Altijd al onderdeel willen uitmaken van de carrière van Mike? Als toernooisponsor speel je een belangrijke rol voor Mike. Als toernooisponsor ontvang je updates op en rondom het toernooi op een interactieve manier en word je echt onderdeel van het seizoen.

Door €1500,- te sponsoren ben je al toernooisponsor én ontvang je een masterclass! Een masterclass is een compleet verzorgde dag met een presentatie over het leven op tour en een programma vol lessen van mij en mijn coaches.

Sponsor op maat

Wil je als bedrijf ook een steentje (of balletje) bijdragen aan Mike zijn carrière? Dan is sponsor worden op maat ideaal. Dit sponsorpakket wordt compleet op maat gemaakt zodat het voor beide partijen aantrekkelijk is.

Wat is er dan aantrekkelijk voor jou? Binnen een sponsorpakket op maat behoren een bedrijfs-golfdag, verzorgde clinics, bedrijfspresentaties over het leven als topsporter of andere gerelateerde onderwerpen tot de mogelijkheden.

Uiteraard is er ook een mogelijkheid tot brand exposure. Zo kan jouw bedrijf op een groot podium naamsbekendheid creëren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Sluit je aan bij de Sponsorclub!

Sponsorformulier